OM OSS

Noda redovisning (Norra Dalarna redovisning) startades 2019 av Jörgen Lindhamn och Tobias Schröder då de tillsammans köpte Lars Olsson redovisning med kontor i Älvdalen. Båda hade sedan tidigare egna redovisningsfirmor men dessa blev då sammanfogade till ett företag. Tobias hade kontor i Mora som företaget valde att behålla. Företaget expanderade och blev 2020 årets nyföretagare i Älvdalens kommun med motiveringen: Sedan starten 2019 har detta företag växlat upp och ökat sin omsättning och personalstyrka. Att vara ett nystartat företag med sju anställda efter bara två års verksamhet är inte det vanligaste. Genom ett metodiskt och strategiskt arbetssätt har företaget skaffat sig en trygg kundbas som erbjuder ekonomitjänster. Numera har företaget 12 st anställda varav åtta st anställda jobbar i Älvdalen och fyra st jobbar i Mora. Företaget har kunder från Mora, Orsa, Älvdalen och uppåt i hela norra Dalarna.

Sedan 2021 driver Jörgen Lindhamn företaget ensam. Jörgen har arbetat med redovisning sedan 2002 och har haft eget företag sedan tidigare men har alltid gillat siffror och statistik. Jörgen är lugnet och tryggheten själv i företaget vilket speglar av sig i företagets noga arbete med kunden i fokus där kunden alltid ska känna att de kan fråga för att kunna lära sig att förstå. 

En styrka hos Noda redovisning är att vi alla är väldigt enkla av oss så man känner sig hemma hos oss och att vi tar oss tid att hjälpa kunderna att förstå. Ytterligare en styrka är vår lokala förankring där vi har kontor i Älvdalen och Mora men har nära till övriga orter i norra och västra Dalarna.

Jörgen Lindhamn Noda Redovisning

Då kunden är det viktigaste vi har ligger fokus på god kommunikation, lätta och enkla rapporter och en hög servicenivå.

Noda redovisning erbjuder alla typer av ekonomitjänster till stora och små företag så som bokföring, fakturering, lönehantering, leverantörsfakturering och konsultation. Med andra ord; Vill du ha ett företag men drar dig för att starta för all pappershantering – då sköter vi allt åt dig! Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig och ditt företag. Då kunden är det viktigaste vi har ligger fokus på god kommunikation, lätta och enkla rapporter och en hög servicenivå där vi har som mål att man ska känna att man kan lita på sin kontakt till 100%. 

Vi hjälper företag med digitalisering via digitalbyrån Fortnox vilket underlättar mycket för många företagare. Fortnox är väldigt enkelt att lära sig och att förstå även om man annars inte gillar det digitala och bokföring. Fortnox finns som en app i mobilen där man kan fota och lämna in kvitton och leverantörfakturorna direkt i appen i telefonen vilket förenklar och spar en massa tid hos företagaren. Vi hjälper även privatpersoner med deklarationer.

Varmt välkommen att höra av dig till oss för frågor!