VÅRA TJÄNSTER

BOKFÖRING

Vi hjälper gärna företag med digitalisering via digitalbyrån Fortnox vilket underlättar mycket för många företagare. Fortnox är väldigt enkelt att lära sig och att förstå även om man annars inte gillar det digitala och bokföring. Företaget har då en app i mobilen där man kan fota och lämna in kvitton och leverantörfakturorna direkt i appen i telefonen vilket förenklar och spar en massa tid hos företagaren.

DEKLARATION

Vi hanterar jord & skogsdeklaration, deklaration för alla bolagsformer, momsdeklaration, rådgivning samt deklaration för privatpersoner. Vi hjälper er gärna med rådgivning kring er deklaration för att få optimerad beskattning, räntefördelning, skogskonto, periodiseringsfond, expansionsfond, skogsavdrag m.m

Bokslut & årsredovisning

Låt oss hantera månadsbokslut, bokslut, årsredovisning, rådgivning och finansiella rapporter. Vi hjälper dig med månadsbokslut och avstämning så att du alltid kan ha koll hur det går i företaget och har beslutsunderlagen nära tillhands. När året är slut avslutar vi med bokslut och årsredovisning där vi gärna har möte med er och stämmer av hur det går för er och ert företag.

Kund- & Leverantörs-fakturor

Hinner ni inte med allt som är roligt med att vara företagare? – lugn! Vi kan fakturera era kunder och betala era fakturor åt er. Eller vill ni kanske ha en bättre lösning och koll på er inkomna och utgående fakturor? Vi har lösningen och kan gärna guida er i vår digitala lösning via digitalbyrån Fortnox som är väldigt enkel att hantera, ni kan dessutom lämna in era leverantörsfakturor och kvitton enkelt via mobilen.

LÖNER

Våra lönespecialister hjälper gärna företag med löneadministration så att företagaren kan lägga tiden på annat.

Rådgivning

Vi hjälper företag med rådgivning och skräddarsyr gärna lösningar som passar dig och ditt företag. Vår styrka är vår enkelhet där vi tar oss tid för alla och förklarar gärna en gång extra om det behövs.

Vill du starta eget? – Vi hjälper gärna företagaren med rådgivning kring att komma igång som egen företagare.